در پست وکیل پایه یک و بیان نحوه طلاق از سوی زن قصد داریم تا به بیان قوانین و مقرات موجود در رابطه با طلاق از سوی زن بپردازیم. و همچنین این قوانین را به زبانی ساده و قابل درک برای شما عزیزان بیان نماییم. توجه داشته باشید که با استناد به قوانین ایران ، این امکان برای زنان وجود ندارد تا به راحتی مردان اقدام به جدایی نمایند و نیاز است تا دلایلی بسیار محکم در دادخواست خود بیان کنند. از همین رو لازم است تا اندک موارد موجود را به طور دقیق مورد مطالعه قرار دهید که ما در این پست به بیان آن ها پرداخته ایم.

 

وکیل پایه یک خانواده و شرح روش های طلاق از سوی زن
به بیان وکیل خانواده روش های محدودی در قانون مدنی برای جدایی زن از مرد وجود دارد. بر همین اساس در ادامه می خواهیم تا به بیان این موارد بپردازیم و اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.  در نظر داشته باشید که در مقالات دیگر موجود بر روی وب سایت آسایش گستران ، به طور مفصل در رابطه با هر کدام از انواع طلاق از سوی زن و یا انواع طلاق از سوی مرد مطالبی وجود دارد که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به آن مقالات مراجعه نمایید.
 


طلاق توافقی
بر اساس بیانات وکیل پایه یک و با استناد به قانون یکی از راحت ترین و سریع ترین روش طلاق و جدایی زوجین از یکدیگر ، ارائه دادخواست طلاق توافقی توسط زن و مرد یا وکلای آن ها است . در طلاق توافقی احتیاجی به داوری میان زوجین وجود ندارد.
توافق زوجین در طلاق توافقی منجر می گردد تا بر خلاف اکثر پرونده های طلاق که بر اساس درخواست طلاق از سوی زن ، تشکیل گردیده اند ،  رای صادر شده از سوی دادگاه بدوی مستند نهایی اجرای صیغه طلاق در دفتر ثبت رسمی قرار گیرد  و پرونده به دادگاه تجدید نظر محل زندگی زوجین و دیوان عالی کشور ارسال نشود. به گفته وکیل پایه یک در طلاق توافقی ، زوجین شرایط و موارد مهم در رابطه با امور مالی به مانند  مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و مواردی از این دست  را تعیین و در مورد حضانت و نگهداری از اطفال نیز توافقاتی را می پذیرند.
با ورود به سایت آسایش گستران و جستجوی موارد حقوقی همانند اجرت المثل ، نفقه ، مهریه و غیره می توانید با مطالعه ی مطالب شفاف و واضح حقوقی به اطلاعات حقوقی خود افزوده و در صورت وجود هر گونه پرسشی ، سوال خود را ازما بپرسید .

طلاق از سوی زن به دلیل عسر و حرج
بر اساس گفته های وکیل خانواده و با توجه به مواد قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران یکی دیگر از روش های طلاق از طرف زن که می توان طرح درخواست طلاق از طرف او و تنظیم دادخواست طلاق جهت ارائه به دادگاه خانواده گردد ، عسر و حرج زن می باشد. عسر و حرج در قانون مدنی به شرح زیر تعریف گردیده است :
« به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت و دشواری های بسیار همراه سازد و تحمل آن مشکل باشد » .
به گفته وکیل خانواده در قانون مدنی مواردی برای عسر و حرج بیان گردیده است . اما تمامی وکلای با تجربه و با سابقه در دعوای خانوادگی و طلاق به خوبی می دانند که به هر دلیلی که با زن در ارتباط نباشد و در عین حال زندگی را برای او با سختی و مشقت همراه نماید و تحمل زندگی را برای زوجه دشوار کند ، می توان دادخواست طلاق عسر و حرجی را از سوی زوجه مطرح نماید.
در واقعیت و در عمل به نتیجه رسیدن دادخواست طلاق عسر و حرج از سوی زن در بسیاری از موارد بسیار مشکل است زیرا در مورد شماری از پرونده ها عملا مقامات قضایی بروز عسر و حرج را نمی پذیرند و صرفا به دلیل اینکه زن راضی به ادامه زندگی مشترک نباشد دلیل کافی برای  صدور حکم طلاق از سوی زن نمی دانند.
 
طلاق از سوی زن به دلیل غیبت زوج
بر طبق گفته وکیل خانواده و با توجه مواد قانون مدنی منظور از غیبت زوج در حقیقت منحصر است به طرح درخواست از طرف زوجه و به استناد مفقود الاثر بودن زوج این مسئله مطرح می گردد. در حقیقت چنانچه مرد به طول چهار سال تمام غایب نماید و در دوران غیبت مفقود الاثر باشد به این معنا که هیچ خبری از مرد در دست نباشد ، زن این اجازه را دارد تا درخواست طلاق به استناد مفقود الاثر بودن زوج را مطرح کند.
دادگاه خانواده در پاسخ به این دادخواست طلاق از سوی زن ، مواردی را بیان می کند که لازم است تا انجام شوند، مواردی همچون نشر آگهی در روزنامه ها و پس از گذشتن مدت زمانی از انجام این کار ، حکم طلاق صادر خواهد شد. در این نوع  از طلاق ، زن دلیل درخواست طلاق را مفقودالاثر بودن زوج مطرح می کند و به دلایلی مانند شهادت تعدادی شاهد که استحقاق شهادت دادن را دارند ، استشهاد محلی و درخواست نشر آگهی  اقدام به راضی کردن دادگاه برای صدور رای طلاق می نماید.

وکلای با تجربه ی مجموعه ی وکالتی آسایش گستران برای شما امکان مشاوره ی رایگان حضوری را فراهم کرده اند که می توانید با تماس با این مجموعه وقت این مشاوره را مشخص نمایید .
شماره تماس:
  88401560 – 88403166 – 88403987- 021
09124970000  –  09124920000
ایمیل:vekalat8@gmail.com